Hyperrealism Brows

Hyperrealism brows is een methode van cosmetisch tatoeëren die wordt uitgevoerd met een machine en een enkele dunne naald die zachte, luchtige hairstrokes creëert, resulterend in unieke designwenkbrauwen.
Het is een zeer gedatailleerde en creatieve methode waarmee de kunstenaar dimensie, lagen, volume en textuur kan creëren zonder scherpe wenkbrauwen die naadloos overgaan in uw natuurlijke wenkbrauwhaar.

Hoe verschillende hyperrealistische wenkbrauwen van microblading en Powder Brows?

Hyperrealistische wenkbrauwen streven naar natuurlijk ogende wenkbrauwen. Terwijl microblading en poederwenkbrauwen zich richten op het definiëren van de wenkbrauwen op een manier die de noodzaak van traditionele wenkbrauwcosmetica vermindert of elimineert. Microblading wordt uitgevoerd met behulp van een handmatig hulpmiddel dat de huid snijdt om pigment af te zetten, wat resulteert in gedefineerde wenkbrauwen, aan de andere kant, hyperrealisme wenkbrauwen worden gemaakt met behlup van een electronische naald met fijne punt die het pigment in puntjes afzet, waardoor de huid minder beschadigd raakt dan microblading.

Voor die gene die op zoek zijn naar zeer natruulijk ogende wenkbrauwen is hyperrealische de ideale optie.

Voor wie geschikt?

Het is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de problematische en rijpere huid. Bovendien is het een uitstekende keuze voor mensen met weinig of geen natruurlijk wenkbrauwhaar, of voor mensen die van een heel natuurlijke uitsraling houden, of mensen die last hebben van aandoeningen als alopecia.

Chat openen
Hallo,
Welkom bij Ashtar's Beauty.
Als je vragen hebt dan hoor ik het graag. Ik zal je zo spoedig mogelijk antwoord geven.
Als je een afspraak wilt maken ga dan naar;
http://www.ashtarsbeauty.nl/boeking